Bezdrátová řídící jednotka pro blesky YONGNUO YN560-TX Nikon

Kód: YN-560-TX-N
1 200 Kč
Prodej ukončen
Možnosti doručení
Řídící bezdrátová jednotka pro blesky YN560-III a YN560-IV. Jednotka zajišťuje plné ovládání blesků, které lze rozdělit do šesti samostatných skupin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato jednotka je univerzální a lze použít se všemi fotoaparáty s klasickou Hot Show paticí.
Odpalování blesků probíhá prostřednictvím středového kolíku bez přenosu TTL.
Fotoaparáty Nikon umožňují navíc pouze funkci probuzení blesku.

Řídící bezdrátová jednotka pro blesky YN560-III a YN560-IV. Jednotka zajišťuje plné ovládání blesků, které lze rozdělit do šesti samostatných skupin. Každé skupině pak můžete zvlášť nastavit výkon blesků, zoom nebo stroboskopický režim s frekvencí a počtem záblesků. Jednotka dále pracuje s odpalovači RF-603 II, díky kterým je možné jednotkou odpalovat i jiné blesky než YN560-III a YN560-IV. Řídící jednotku, propojenou synchronizačním kabelem, je možné použít i jako bezdrátovo spoušť fotoaparátu pomocí odpalovače RF-603 II, který v tomto případě slouží jako spoušť s možností ostření.

Vlastnosti zařízení:

• Funkce bezdrátové spouště
• Rozdělení používaných blesků až do šesti skupin - nastavení různých hodnot pro každou skupinu
• Dálkové nastavení módů blesku (manuální, stroboskopický)
• Dálkové nastavení zoomu blesku (24 až 105 mm)
• Dosah až 100 metrů
• Možnost aktualizace na novější Firmware pomocí USB
• Pohotovostní doba až 120 hodin
• Funkce "probuzení blesku" (při použití společně s fotoaparátem Canon)


Kompatibilita blesku:

• RF-603-II (Canon i Nikon)
• YN-560-III (vč. nastavení výkonu)
• YN-560-IV (vč. nastavení výkonu)
• YN-660 (vč. nastavení výkonu)

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Společnost Yongnuo, plným jménem Hong Kong Yong Nuo Photographic Equipment Co. Ltd., je přední výrobce elektroniky zabývající se především vývojem, výrobou a prodejem profesionálního fotografického vybavení. Společnost vznikla před více než 10 lety a nabízí vysoce kvalitní fotografické vybavení pro zákazníky po celém světě. Mezi její zaměstnance patří zkušení inženýři zaměření nejen na výrobu a výzkum fotografických zařízení, ale také na jejich následnou modernizaci. Motem společnosti je: Na prvním místě jsou u nás zákazníci, dobrá pověst a v neposlední řadě také kvalitní servis.

Yongnuo se specializuje na externí blesky, odpalovače a řídící jednotky, trvalá LED světla a v poslední době také na objektivy. Externí blesky a odpalovače jsou vyráběny na shodných systémech se značkami Canon a Nikon, díky kterým jsou plně kompatibilní s originály, oproti kterým nabízejí zajímavější ceny. Externí blesky i LED světla si našly své příznivce i díky vysoké kvalitě a funkčnosti, která je zaručena použitím prvotřídních materiálů, elektroniky a dvoufázovým testováním během výroby.

Yongnuo také pracuje na systému podpory a vedle nových modelů vydává i firmwary pro ty stávající. Díky tomu je zajištěna kompatibilita starších blesků s novými fotoaparáty.

Phototools.cz je jediným certifikovaným distributorem pro Českou republiku.