Bezdrátová řídící jednotka YN-E3-RT Mk. II pro blesky s režimem Canon RT

Kód: YN-E3-RT
TTL + HSS
Značka: YONGNUO
3 250 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Přímá alternativa originální jednotky ST-E3-RT, vhodná jak pro blesky Canon, tak pro blesky Yongnuo (YN600EX-RT(II), Canon 600EX(II)-RT a YN-968EX-RT apod.). Jednotka zajišťuje plné bezdrátové ovládání blesků včetně přenosu TTL a HSS.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Řídící bezdrátová jednotka pro blesky YN600EX - RT (II), Canon 600EX(II)-RT a YN968EX-RT a další modely typu RT. Jednotka zajišťuje plné ovládání blesků v režimech E-TTL (II), ETTL, Manuál, Multi-stroboskopický a GR. V režimu GR můžete blesky rozdělit do pěti skupin, kde každé skupině můžete zvlášť nastavit režim záblesku (E-TTL, E-TTL II, Manuál, Multi), výkon blesků a zoom. Blesk lze také nastavit v režimech Slave a Master. Pro optimální nastavení síly blesku lze využít funkci FEB.

Jedná se o alternativu k originální jednotce ST-E3-RT, která dokáže spolupracovat jak s blesky Yongnuo, tak i s blesky Canon.
Oproti originální Canon jednotce má Yongnuo YN-E3-RT výkonnější vysílač s větším dosahem a integrované pomocné AF světlo.

Hlavní výhody:

• Bezdrátové ovládání blesku v režimech E-TTL, E-TTL (II), Manuál, Multi, GR, FEB
• Rozdělení používaných blesků až do pěti skupin (v režimu FEB) - nastavení různých režimů a hodnot pro každou skupinu
• Dosah až 100 metrů
• Možnost aktualizace na novější Firmware pomocí USB
• Pohotovostní doba až 120 hodin
• Funkce "probuzení blesku"
• Pomocné AF světlo
• USB konektor pro update firmware

U kompatibilních zařízení se v názvu objevuje RT. Vybrané kompatibilní modely blesků:

  • YN-600EX-RT (II)
  • Canon 600EX (II)-RT
  • YN-968EX-RT
  • YN-686EX-RT
    A další zařízení s Canon RT systémem 

Doplňkové parametry

Kategorie: Radiové odpalovače pro Yongnuo
Podporované režimy: TTL, E-TTL, E-TTL II, MULTI, M
Dosah: 100m
Frekvence: 2,4GHz
Synchronizace: HSS, synchronizace na první a druhou lamelu
Kanály/Skupiny: 15/5
Aktualizace firmware: Ano
Pomocné AF světlo: Ano
Podporovaná zařízení: Yongnuo YN600EX-RT(II), Canon 600EX(II)-RT

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora podporovaný blesk 2.12.2023 12:01
Dobrý den, bude řídící jednotka fungovat s bleskem Canon 430EX III-RT? Děkuji
Odpovědět
P Avatar autora podporovaný blesk 27.12.2023 07:51
Dobrý den, řídící jednotka Yongnuo YN E3 RT Mk II funguje se všemi blesky s RT režimem, jak originálními, tak neoriginálními. Váš blesk je tedy také podporován.

Společnost Yongnuo, plným jménem Hong Kong Yong Nuo Photographic Equipment Co. Ltd., je přední výrobce elektroniky zabývající se především vývojem, výrobou a prodejem profesionálního fotografického vybavení. Společnost vznikla před více než 10 lety a nabízí vysoce kvalitní fotografické vybavení pro zákazníky po celém světě. Mezi její zaměstnance patří zkušení inženýři zaměření nejen na výrobu a výzkum fotografických zařízení, ale také na jejich následnou modernizaci. Motem společnosti je: Na prvním místě jsou u nás zákazníci, dobrá pověst a v neposlední řadě také kvalitní servis.

Yongnuo se specializuje na externí blesky, odpalovače a řídící jednotky, trvalá LED světla a v poslední době také na objektivy. Externí blesky a odpalovače jsou vyráběny na shodných systémech se značkami Canon a Nikon, díky kterým jsou plně kompatibilní s originály, oproti kterým nabízejí zajímavější ceny. Externí blesky i LED světla si našly své příznivce i díky vysoké kvalitě a funkčnosti, která je zaručena použitím prvotřídních materiálů, elektroniky a dvoufázovým testováním během výroby.

Yongnuo také pracuje na systému podpory a vedle nových modelů vydává i firmwary pro ty stávající. Díky tomu je zajištěna kompatibilita starších blesků s novými fotoaparáty.

Phototools.cz je jediným certifikovaným distributorem pro Českou republiku.