Difuzní - černý světelný foto stan 65 x 65 cm

Kód: STAN-BLK-65
850 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Možnosti doručení
Černé difuzní fotografické stany jsou ideálním nástrojem pro vytváření produktových fotografií s efektními odlesky. Stany je možné složit a snadno přepravovat. Rozměry nabízeného stanu: 65x65x65 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento speciální černo-bílý stan je speciálně navrhnut tak, aby bílými pruhy na stěnách propouštěl světlo a na produktech vytvářel efektní odlesky. To stan předurčuje pro fotografování skla a šperků.

Ve stanu lze však fotit i další předměty, například minerály, předměty z kovu a dalších lesklých materiálů. V případě potřeby je možné použít bílé nebo černé pozadí, která jsou součástí. Pozadí se dají jednoduše připnout i odepnout, stejně jako přední stěna (černá nebo bílá), která je opatřena otvorem pro snadný přístup do vnitřní části stanu.

Fotografické stany jsou skládací a dají se rychle složit do přiloženého obalu. Stan složíte pomocí několika jednoduchých kroků, takže Vám nebude v ateliéru překážet a v případě potřeby ho stejně rychle i rozložíte.

NÁŠ TIP: Fotografický stan nenahrazuje funkci fotografického stolu! Při fotografování lesklých a obtížně fotografovatelných předmětů (předměty z chromu, zlata, nerezu apod) doporučujeme kombinaci fotografického stanu a stolu. Před volbou velikosti stanu berte v úvahu nejen velikost fotografovaných předmětů, ale i dispozice Vašeho "ateliéru" (stan s velikostí 110x110 cm zabere celý stůl!). Stan lze nasvítit pomocí trvalých nebo zábleskových světel. Dokonalé produktové fotografie dosáhnete například kombinací stanu, fotografického stolu a alespoň dvou studiových blesků s výkonem 300Ws.

Doplňkové parametry

Kategorie: Fotografické stany
Rozměry stanu: 65x65x65 cm
Barva: černá + bílá
Průsvitný: Částečně

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: