Fotografický stůl 60x130 cm - aluminium

Kód: STUL-JB-60-130
1 800 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
2.4.2024
Možnosti doručení
Fotografický stůl s konstrukcí ze slitiny hliníku a opálovou deskou o rozměrech 60 x 130 cm. Stůl slouží pro bez stínovou fotografii. Díky snadnému skládání je vhodný i pro časté přenášení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Středně velký fotografický stůl s lehkou a zároveň pevnou konstrukcí ze slitiny hliníku a opálovou deskou o celkových rozměrech 60 x 130 cm je ideální pro bezestínovou produktovou fotografii menších předmětů pro eshop.

Fotografický stůl lze nasvítit buď pomocí studiových nebo externích blesků, nebo pomocí trvalých žárovkových nebo LED světel. Deska je průsvitná a při dostatečném nasvícení lze pořídit kvalitní produktovou fotografii bez rušivých stínů na pozadí. Pro ideální nasvícení je vhodné použít alespoň dvě světla, při čemž je stůl vhodné nasvěcovat i ze spodní strany.

Stůl je díky nízké hmotnosti a snadnému skládání vhodný i pro časté přenášení, součástí je i přepravní brašna. Konstrukce stolu využívá pevných šroubových spojů, při skládání stačí rozdělit tyčky do párů a konstrukci pak pomocí přiloženého obrázkového návodu a imbusového klíče rychle složit. Opálová deska je nasunuta do zarážek na konstrukci a připevněna čtyřmi pojistnými šrouby, stůl se dá pomocí kliček na stranách naklopit i do vodorovné polohy. Součástí stolu je i jeden přemistitelný čep - spigot, na který lze upevnit například lehký studiový nebo externí blesk nebo jiné fotografické příslušenství.

Doplňkové parametry

Kategorie: Fotografické stoly
Rozměry opálové desky: 60 x 130 cm
Užitná plocha v základní poloze: cca 60 x 40 cm
Užitná plocha ve vodorovné poloze: cca 60 x 115 cm
Výška pracovní plochy: 60 cm
Celková výška sestaveného stolu: 120 cm
Nosnost stolu: 10 kg
Materiál: Hliník, plast
Hmotnost: 4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: