Macro blesk YONGNUO Ring flash YN-14EX GN14, TTL Canon

Kód: YN-14-EX
3 100 Kč
Na cestě
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Profesionální macro blesk YONGNUO YN-14EX s vysokým výkonem, založený na platformě blesku Canon MR-14EX je vhodný pro Macro fotografii nebo jako vykrývací blesk pro portrétní a módní fotografii.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Systémový blesk YONGNUO YN-14EX GN14


Profesionální digitální externí systémový macro blesk YONGNUO ring flash určený pro macro fotografii či jako doplněk pro vytváření kruhových odlesků v očích. Blesk vyniká vysokou kvalitou zpracování, výkonnou bleskovou hlavou, a unikátním systémem TTL / ETTL podporující fotoaparáty CANON, který zajišťuje přesné a konzistentní expozice s bleskem ve všech situacích. Blesk je použitelný i pro značky fotoaparáty značky Nikon, Pentax, Samsung ale pouze v manuálním modu. Uživatelé značek SONY a MINOLTA musí použít redukci.

Blesk je založen na platformě blesku Canon MR-14EX a disponuje tak plně kompatibilním systémem e-TTL pro zrcadlovky typu EOS. Jeho předností je dvojice nezávislých výbojkových hlav, které lze plynule regulovat. Náročnější uživatelé jistě ocení i led přisvětlení tedy modelovací světlo.


Od originálu Canon MR-14EX se liší prakticky pouze cenou a jiným uspořádáním ovládacích prvků. Technické parametry (včetně výkonu blesku) jsou téměř totožné. Blesk pojme adaptační kroužky s maximálním rozměrem 77mm. Kroužek 82mm dovoluje konstrukce držáku použít jen omezeně (blesk může vypadnout).


Hlavní výhody:

  • ETTL a manuální mód s možností ovládat levou i pravou polovinu samostatně
  • Externí napájení pomocí Canon konektoru
  • 29 úrovní nastavení výkonu
  • Snadné uchycení na objektiv fotoaparátu prostřednictvím adaptačního kroužku



Kompatibilita blesku:

  • Režim TTL v Hot - shoe:
  • Blesk je kompatibilní se všemi fotoaparáty Canon

 

Součástí blesku jsou také adaptační kroužky pro objektiv o velikostech 52, 58, 67, 72 mm


Blesk s podporou TTL, lze použít i jako manuální na jakémkoli fotoaparátu s klasickou Hot - shoe paticí. Pro fotoaparáty starší Sony a Minolta je potřeba použít redukci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Externí blesky pro Canon
Směrné číslo GN: 14 (ISO 100, 105 mm)
Barevná teplota: 5 600 K
Módy: TTL, Manuální
Synchronizační módy: Synchronizace na první a druhou lamelu, FEC, FEB, FEL
Počet záblesků: 200 až 2 500 (v závislosti na nastavení blesku a bateriích)
Nastavení výkonu: 29 úrovní nastavení od 1/1 do 1/64 po celých clonových číslech s mezikroky po 0.3 EV.
Napájení: 4x 1,5 V baterie - velikost AA
Externí napájení: Ne
Čas nabíjení: 2 až 3 s (do plného nabití na max. výkon)
Vertikální úuhel natočení: 80 stupňů
Horizontální úhel natočení: 80 stupňů
Rozměry: 135x123x26 mm
Hmotnost: 420 g (bez baterií)
Obsah balení: Blesk, adaptéry na objektiv, ochranné pouzdro, návod
Položka byla vyprodána…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 23.10.2020
+ perfektní macro blesk - přímé světlo
+ dokonalá kopie Canon

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Společnost Yongnuo, plným jménem Hong Kong Yong Nuo Photographic Equipment Co. Ltd., je přední výrobce elektroniky zabývající se především vývojem, výrobou a prodejem profesionálního fotografického vybavení. Společnost vznikla před více než 10 lety a nabízí vysoce kvalitní fotografické vybavení pro zákazníky po celém světě. Mezi její zaměstnance patří zkušení inženýři zaměření nejen na výrobu a výzkum fotografických zařízení, ale také na jejich následnou modernizaci. Motem společnosti je: Na prvním místě jsou u nás zákazníci, dobrá pověst a v neposlední řadě také kvalitní servis.

Yongnuo se specializuje na externí blesky, odpalovače a řídící jednotky, trvalá LED světla a v poslední době také na objektivy. Externí blesky a odpalovače jsou vyráběny na shodných systémech se značkami Canon a Nikon, díky kterým jsou plně kompatibilní s originály, oproti kterým nabízejí zajímavější ceny. Externí blesky i LED světla si našly své příznivce i díky vysoké kvalitě a funkčnosti, která je zaručena použitím prvotřídních materiálů, elektroniky a dvoufázovým testováním během výroby.

Yongnuo také pracuje na systému podpory a vedle nových modelů vydává i firmwary pro ty stávající. Díky tomu je zajištěna kompatibilita starších blesků s novými fotoaparáty.

Phototools.cz je jediným certifikovaným distributorem pro Českou republiku.