Hodnocení obchodu

4,9 637 hodnocení
5
591x
4
30x
3
9x
2
2x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 30.3.2016
+ Perfektní zboží a dostupné ceny
+ oproti obchodu Megapixel a Fotoškoda Praha
- Pro vlastníky aut není problém dojet do Vaší prodejny.V případě ,že by jste měli pobočku v Praze,bylo byto výhodné i pro jiné zákazníky,možná by se zvětšíl Váš obrat.

Kdo hledá pozorně na internetu tak Vás najde.Ten komu nezáleží na kvalitě a ceně,nakoupí v Praze.I když výrobky pochází z ciziny.Provozuschopnost například žárovek je závislá na kvalitě vyrobení.Ale to víte také. Zdraví zdeněk chytil Kladno
Avatar autora (Administrátor) 31.7.2021
dobrý den, Vážíme si Vaší přízně a děkujeme za Vaše hodnocení. I když přesun obchodu není jednoduchá záležitost, protože s sebou nese řadu komplikací týkajících se například skladu, skutečně plánujeme přesun do lukrativnější lokality (prahu nevyjímaje). s pozdravem tým Phototools.cz
Avatar autora | 27.3.2016
+ komunikace
+ přehlednost eshopu

doporučuji
Avatar autora | 21.3.2016
- nevím

slušná kvalita za super cenu
Avatar autora | 19.3.2016
Naprostá spokojenost
Avatar autora | 18.3.2016
+ Neznačkové věci za dobrou cenu

Avatar autora | 17.3.2016
velký výběr produktů za dobré ceny
Avatar autora | 14.3.2016
+ bezproblémové dodání
+ komunikace

Avatar autora | 14.3.2016
+ Brzká doprava zbpží,ceny přijatelné.
- Nenašel jsem na vaších strankách objektivy fotoaparátů,tim pádem je asi neprodavate,pokud ne,je to škoda.

Velmi spokojen.
Avatar autora | 12.3.2016
Dobře mi poradili.
Avatar autora | 11.3.2016
maximálně spokojený
Avatar autora | 7.3.2016
+ Rychlé dodání

Obchod byl dobrý, bohužel u fotopozadí nebylo uvedeno, že není prošito (což jsem potřebovala, ale je to moje přehlédnutí). Jinak kvalita dobrá, za tuto cenu spíše vynikající. Přemýšlím o dalším nákupu zboží v tomto obchodě. Doporučuji.
Avatar autora | 7.3.2016
+ Rychlost
+ Ceny
+ Sortiment

Avatar autora | 3.3.2016
+ cenově dostupné zboží
- -

+++
Avatar autora | 2.3.2016
+ Dobré ceny, výborné služby, špičková komunikace
+ Webová prezentace vzbudila moji důvěru
+ Rychlá odezva obchodu

Perfektní
Avatar autora | 29.2.2016
+ Se společností je velmi dobrá komunikace, odepisují velmi rychle a na problémy se snaží reagovat.
- Když jsem psala problém ohledně jedné záležitosti (nijak to nesouviselo s problémem objednaného zboží, to dorazilo v pořádku a velmi dobře zabalené), jediný, kdo mi bleskově odpovídal na e-maily byl pan Štembera. Ostatní na e-maily odpovídají s větší prodlevou.

Rozhodně obchod doporučuji. Objednávala jsem dříve někde jinde za hodně podobnou cenu a rozhodně kvalita dřívějšího nákupu a kvalita Phototools jsou úplně někde jinde. Už vím, že raději připlatím pár korun navíc a budu mít zboží kvalitnější. Jen mě mrzí, že jsem na obchod narazila až teď :)
Avatar autora | 27.2.2016
+ dobré ceny,kvalitní výrobky ,rychlost doručení
- o žádných nevím

přehledné ,cenově dostupné ,kvalitní, rychlé
Avatar autora | 25.2.2016
+ - sortiment, slušné ceny

Obchod pro nadšence i profesionály. Nakoupil jsem zde, protože měli skladem na co by se jinde čekalo. Zboží jsem objednal a ještě ten den jsem dostal mail, že ho odesílají a druhý den bylo doma.
Avatar autora | 21.2.2016
Dopoledne objednáno, druhý den odpoledne doručeno.
Avatar autora | 15.2.2016
Vše proběhlo rychle a dle očekávání, doporučuji obchod
Avatar autora | 12.2.2016
+ sortiment
- zatím jsem se nesetkal se žádnou

doporučuji